Hyland over Genk-probleem: De mensen zijn daar niet correct

Hyland over Genk-probleem: "De mensen zijn daar niet correct"

10-12-2015 10:28

Khaleem Hyland begint zich terug voetballer te voelen. Hoewel hij met Westerlo in vieze papieren beschikt, gelooft hij nog steeds in de redding en is hij tevreden dat hij zich terug basisspeler mag noemen. Al heeft hij niet veel mooie woorden over voor zijn oude club.

Het doel is bereikt voor Khaleem Hyland. Hij staat terug op het veld en voelt zich terug een waardige voetbalspeler. "Ik heb dit seizoen al veel speelminuten vergaard", klinkt het in Het Belang Van Limburg. "Fysiek en mentaal ben ik in orde. Maar er zijn natuurlijk die verdomde resultaten. Dat is toch een domper. Dat had ik niet zien aankomen. We moeten gewoon verder werken, dan komen we er wel."

Toch vindt hij de situatie bij Westerlo niet zo erg als de problemen die Hyland meemaakte bij zijn ex-club, Racing Genk. "Bijlange niet zelfs. Na drie degelijke seizoenen werd ik in de Cristal Arena plots bij het huisvuil gezet. Ik begrijp nog altijd niet wat de mensen 'van boven' bezield heeft. Ze hebben nooit de moed gehad om me in mijn gezicht te vertellen waarom ik niet meer opgesteld mocht worden."

Hyland deelt nog een paar steekjes uit. Vooral naar het bestuur dat hem naar de uitgang begeleidde in Limburg."Ik heb de situatie geaccepteerd en ben blijven werken. Ik denk dat ik, in tegenstelling tot bepaalde mensen in de club, heel correct ben gebleven tot het einde."