Forse uithaal van oud-speler naar 'neppe' Mourinho: Eén grote leugen

Forse uithaal van oud-speler naar 'neppe' Mourinho: "Eén grote leugen"

09-12-2015 17:44

José Mourinho krijgt woensdag de wind van voren in Engeland. Adrian Mutu, die onder de Portugese manager speelde bij Chelsea, haalt woensdag hard uit naar de flamboyante oefenmeester. De druk rond Mourinho neemt met de dag toe. 

Mourinho wordt door de Roemeen als 'nep' bestempeld. De tegenvallende seizoenstart op Stamford Bridge maakt het daarom extra aan het lachen. "Hij was in het verleden een uitstekende coach, maar als persoon is hij één grote leugen", aldus Mutu tegenover The Mirror over Mourinho.

"Hij is alleen maar geïnteresseerd in zichzelf en heeft geen boodschap aan de gedachten en gevoelens van zijn spelers. De deur van Mourinho staat nooit open. Een gesprekje is al teveel. Als coach is hij verleden tijd. Het is over voor hem. Er is geen weg meer terug. Hoe moet hij zich hieruit redden?"

Mutu stond tussen 2003 en 2004 onder contract bij Chelsea en had in die tijd een tumultueuze relatie met Mourinho. Het contract van de Roemeense aanvaller werd uiteindelijk ontbonden, nadat hij positief testte op het gebruik van drugs.