Twee jaar geleden zonder pardon aan de deur gezet, maar nu wil Standard hem terug

Twee jaar geleden zonder pardon aan de deur gezet, maar nu wil Standard hem terug

09-12-2015 10:08

In de komende wintermercato is Ibrahima Cissé prioriteit nummer één voor Standard Luik. In 2014 verkaste Cissé van Standard naar KV Mechelen nadat hij werd uitgespuwd door het vorige bestuur. Het nieuwe bestuur is echter gecharmeerd door de polyvalente rechtvoetige en wil hem kost wat kost terug.

In 2012 maakte Ibrahima Cissé zijn debuut bij Standard als rechtsachter. Twee jaar later werd hij door het oude bestuur opzij gezet en verkaste hij naar KV Mechelen. Het is vooral Daniel Van Buyten die gecharmeerd is door de Belgische-Guinese voetballer die zowel als rechtsback als centrale middenvelder uit de voeten kan. De ex-Rode Duivel is volgens La Dernière Heure zelf de gesprekken gestart om Cissé terug te halen.

KV Mechelen ontkent voorlopig dat er contacten zijn met Standard, maar het is wel duidelijk dat Cissé topprioriteit is voor de Rouches. Naast Standard zouden nog andere clubs als VfB Stuttgart en West Bromwich Albion ook interesse hebben in de voormalige Belgische jeugdinternational.