Vreven woedend op Standard-huurling: Daar baal ik van

Vreven woedend op Standard-huurling: "Daar baal ik van"

07-12-2015 13:16

Waasland-Beveren was zaterdag klaar om Standard af te maken, maar toch bleef het uiteindelijk bij 0-0. Stijn Vreven was niet helemaal ontevreden over de match, maar wel over één speler: Standard-huurling Deni Milosevic bleef zwaar onder het niveau.

Milosevic liet al verschillende keren zien dat hij goed kan voetballen, vooral zijn schoten vanop afstand zijn vaak levensgevaarlijk. Zaterdag kwam hij echter nauwelijks in het stuk voor, en Vreven lijkt te weten waarom: volgens de coach zat Milosevic nog te veel met zijn échte werkgever in het hoofd.

"Ik ben absoluut niet tevreden over Milosevic. Ik vind dat hij gespeeld heeft om Standard te overtuigen dat hij bij hen hoort. Dat heeft hem geen goed gedaan en daar baal ik van. Hij is een speler van ons en dat moet hij goed beseffen", laat Vreven weten in Het Nieuwsblad.

Huurlingen die tegen hun eigen club moeten spelen, het is wel vaker een heikel punt binnen het voetbal. Sommige coaches kiezen er zelfs voor om huurlingen op de bank te houden tegen hun club, maar Vreven heeft het risico nemen. Kennelijk heeft hij daar nu spijt van.