'Spitsenprobleem United wordt komende zomer door Van Gaal opgelost met Kane'

'Spitsenprobleem United wordt komende zomer door Van Gaal opgelost met Kane'

07-12-2015 11:42

Manchester United heeft dit seizoen moeite met scoren en moet op zoek naar een nieuwe topspits. De verwachting is dat de club van Marouane Fellaini deze winter nog geen aanvaller gaat halen en zal wachten tot de zomer. Dan staat Harry Kane bovenaan de verlanglijst.

Volgens boulevardkrant The Daily Star hebben The Red Devils over een half jaar liefst 50 miljoen euro over voor de 22-jarige Kane, die vorig jaar zijn doorbraak beleefde in het shirt van Tottenham Hotspur. Vorig weekend zat een delegatie van Manchester United op de tribune voor Kane, tijdens de wedstrijd tegen Chelsea, zo claimt het medium.

Naast Kane zijn ook Premier League-topscorer Jamie Vardy en Southampton-aanvaller Sadio Mane potentiele United-aankopen. Wereldtoppers als Cristiano Ronaldo en Robert Lewandowski lijken niet haalbaar voor Louis van Gaal, waardoor het vizier wordt gericht op topspelers in de Engelse competitie.

Tottenham gaf echter al meerdere malen aan dat Kane niet te koop is. De achtvoudig international heeft nog een contract tot de zomer van 2020 op White Hart Lane. Afgelopen zomer hengelde Van Gaal ook al naar de diensten van Kane, zonder succes.