Kortrijk-middenvelder blinkt opnieuw uit: Nieuw contract zorgde voor rust

Kortrijk-middenvelder blinkt opnieuw uit: "Nieuw contract zorgde voor rust"

05-12-2015 17:15

Lukas Van Eenoo is de laatste wedstrijden bij KV Kortrijk opnieuw naar zijn beste vorm toegegroeid. Na weinig speelkansen in het begin van het seizoen, voelt de ex-speler van Cercle Brugge zich opnieuw goed in zijn vel bij KV Kortrijk. 

Het seizoensbegin was moeizaam voor Van Eenoo en daar had de 24-jarige middenvelder het lastig mee. "Ik had een goed gevoel na de voorbereiding, maar toen het seizoen begon koos de trainer voor andere spelers en kwam ik amper in het stuk voor", zegt de speler in Het Nieuwsblad. "Ik mocht spelen op het veld van Club Brugge en thuis tegen Genk, maar de ploeg draaide toen nog niet."

Van Eenoo begon te twijfelen en was ook bijna einde contract. "Je weet niet waar je staat en dat is heel vervelend. Ik heb besloten om gewoon hard te blijven werken. Uiteindelijk was er die contractverlenging, wat voor heel wat rust in mijn hoofd zorgde. Dat was een teken van vertrouwen van het bestuur", zegt de middenvelder.

En dan kwamen er de glansprestaties tegen Waasland-Beveren en Anderlecht. "Een tof gevoel, want eindelijk kon ik eens oprecht vieren", aldus Van Eenoo. "Als je nooit speelt, dan heb je ook niet het gevoel dat je erbij hoort."