Lommel United moet versterkingen halen: Er mag nieuw bloed bijkomen

Lommel United moet versterkingen halen: "Er mag nieuw bloed bijkomen"

05-12-2015 15:16

De weken voor de waarheid zijn aangebroken voor Lommel United. Een mooie puntenoogst in het drieluik Heist-Geel-Brussels kunnen de jongens van Bart De Roover een mooi eindejaar opleveren. De eerste opdracht is zaterdagavond op bezoek bij hekkensluiter Heist.

Lommel kan de laatste weken maar matige statistieken voorleggen. Ook tegenstander Heist doet het niet al te best. De rode lantaarn kon in de laatste elf(!) duels nog maar één punt pakken. "Probleem is dat iedereen het nu vanzelfsprekend lijkt te vinden dat Heist simpel opzij gezet wordt", zegt Giel Deferm in Het Belang van Limburg.

"Maar de Kempenaars gaan af en toe hun tanden ook nog laten zien, hoor. Glenn Neven, die er ooit gespeeld heeft, waarschuwde ons al. In het verleden had Lommel het altijd moeilijk met die gasten. Vorig jaar wonnen we met 2-3, maar werd het nog bibberen in de slotfase. En met Bart Webers hebben ze echt wel een klasbak in de rangen."

Versterking

Voor Deferm is het duidelijk dat de ploeg nog wel wat versterking nodig heeft om bij de eerste acht te eindigen. "Van mij mag er nog wat nieuw bloed bijkomen. Dat wakkert de concurrentie en de scherpte in de groep aan. En daar wordt de ploeg in zijn geheel dan weer beter van", aldus de linksachter/middenvelder.