Transfertarget Barcelona reageert op geruchten: Volgend jaar? Ik weet het niet

Transfertarget Barcelona reageert op geruchten: "Volgend jaar? Ik weet het niet"

03-12-2015 16:38

Na één seizoen in de Amerikaanse Major League Soccer te hebben gespeeld, keert Sebastian Giovinco mogelijk alweer terug in Europa. De oud-speler van Juventus zou volgens Italiaanse media in de belangstelling staan van FC Barcelona.

De sluimerende interesse van de Catalaanse grootmacht doet Giovinco goed. "Dat maakt mij heel erg blij", reageerde de speler van Toronto FC tegenover Calciomercato over een mogelijke transfer naar Barcelona, nadat hij de prijs voor beste speler van de Amerikaanse competitie in ontvangst mocht nemen.

De winnaar van de Champions League zou naar verluidt al in de winterstop een poging willen wagen om Giovinco weg te lokken uit Toonto. De hoofdrolspeler zelf houdt zich voorlopig op de vlakte. "Volgend jaar? Ik weet het niet. Ik heb dit jaar net afgesloten, we zullen wel zien wat het volgende brengt", aldus de Italiaan.

Giovinco trok in januari plotseling de deur bij Juventus achter zich dicht en vertrok naar Toronto. Spijt van zijn transfer naar de MLS heeft de 28-jarige Italiaan allerminst. "Ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt."