Bestuur van KV Kortrijk neemt opmerkelijke beslissing over basisspeler

Bestuur van KV Kortrijk neemt opmerkelijke beslissing over basisspeler

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2015 om 14:27vr 27-11-2015 om 14:27

De dagen van Darren Keet bij KV Kortrijk lijken op zijn einde gekomen te zijn. De Zuid-Afrikaan is dan wel basisspeler, maar bij Kortrijk zijn ze niet van plan om zijn aflopende contract te verlengen.

Keet is een onbetwiste basisspeler in het elftal van Johan Walem. Dankzij zijn sterke prestaties heeft Kortrijk ook de beste verdediging van het land. Dat kan het bestuur van de Kerels echter niet overtuigen om het aflopende contract van de Zuid-Afrikaan te verlengen, al zou hij dat zelf wel graag willen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De opmerkelijke beslissing van het bestuur zou er gekomen zijn door het aantrekken van Michalis Sifakis. De Griekse doelman werd in de zomertransferperiode naar West-Vlaanderen gehaald. Ondanks zijn geringe speeltijd (hij kwam nog maar één keer in actie, red.) heeft het bestuur wel veel vertrouwen in de Griek. Keet zal zich de komende maanden dus maar al te graag in de kijker willen spelen van andere clubs.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Keet een contractverlenging krijgen?

(266 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws