Preud’homme wil winnen, maar: “De statistieken van Napoli zijn fenomenaal”

Preud’homme wil winnen, maar: “De statistieken van Napoli zijn fenomenaal”

26-11-2015 20:21

Michel Preud’homme en Club Brugge gaan om 21u05 op zoek naar de drie punten tegen Napoli. Club kan best in twee volgende wedstrijden een zes op zes pakken om zich alsnog te kwalificeren in de Europa League. Makkelijk wordt dat echter niet en dat beseft ook coach Michel Preud’homme.

Preud’homme liet woensdag op de persconferentie al ontvallen dat het moeilijk wordt om zijn spelers te motiveren. “Ik ga mijn spelers nog spreken, maar ik heb gezegd dat we innerlijk heel sterk moeten zijn. We moeten voorstellen dat ons hele publiek daar is. We moeten hun steun voorstellen”, zegt de Club Brugge-coach bij Sporza.


Napoli lijkt in de groep van Club Brugge buiten categorie. Wat is er mogelijk tegen de Italianen? “Hun statistieken zijn fenomenaal. Ook in de competitie hebben ze uitgehaald tegen Lazio Roma en AC Milan. We mogen geen doelpunt tegenkrijgen en moeten eentje proberen te scoren. Ze hebben enorm veel kwaliteit, ondanks het feit dat Higuain en Insigne er niet bij zijn”, is Preud’homme op zijn hoede voor Napoli.