Arsenal mogelijk de transfermarkt op na nieuwe patiënten in de ziekenboeg

Arsenal mogelijk de transfermarkt op na nieuwe patiënten in de ziekenboeg

23-11-2015 15:11

Arsenal verloor zaterdag van West Bromwich Albion (2-1) en is ook middenvelder Francis Coquelin voorlopig kwijt. "Hij is zeker twee maanden uitgeschakeld", vertelt Arsene Wenger aan The Guardian. Een stevige tegenvaller voor de Gunners, want ook zijn vervanger Mikel Arteta viel uit. De plekjes op het rood-witte middenveld zijn al duurder geweest. 

Al na veertien minuten moest de Franse middenvelder de strijd staken tegen West Brom. Coquelin liep een knieblessure op en werd vervangen door Mikel Arteta, die eveneens een blessure opliep. Volgens trainer Arsène Wenger zijn Calum Chambers en Mathieu Flamini opties om Coquelin te vervangen in het Champions League-duel van dinsdag met Dinamo Zagreb.

"We zijn behoorlijk wat spelers kwijtgeraakt in november", stelt Wenger, doelend op de blessuregolf die zijn ploeg teistert. De Franse manager sluit niet uit dat Arsenal in de winterstop op zoek gaat naar versterkingen. Met name op het middenveld is de spoeling dun geworden voor de Londenaren, die momenteel derde staan in de Premier League. "Ik zal doen wat nodig is in januari. We weten alleen wel dat het nooit het beste moment is om te winkelen."