Disciplinaire problemen bij STVV? Koptelefoon op en broek op halfzeven

Disciplinaire problemen bij STVV? "Koptelefoon op en broek op halfzeven"

23-11-2015 10:01

STVV begon ijzersterk aan dit seizoen, maar de laatste weken gaat het toch beduidend minder goed met de Kanaries. Ook tegen Waasland-Beveren slikte het een pijnlijke nederlaag, en ex-speler Marc Hendrikx ziet één hoofdreden: de mentaliteit van sommige spelers.

Van een hechte groep is er volgens Hendrikx even geen sprake meer daar bij STVV. "Chris O'Loughlin heeft werk. Onwaarschijnlijk hoe zijn ploeg de wedstrijd in Beveren uit handen gaf. Twee keer lag een gebrek aan concentratie en tactische discipline aan de basis van de tegengoal. STVV heeft talent genoeg maar het is nog te vaak loslopend wild. Naast het veld de koptelefoon op en de broek op half zeven, op het veld het hoofd te vaak in de wolken. Ze moeten scherper worden om punten te blijven pakken", aldus Hendrikx in Het Belang Van Limburg.

Met Mémé Tchité heeft STVV vorige week in ieder geval een aanwinst van formaat gehaald. Kan hij het tij doen keren? "Ik hoop van harte dat Mémé Tchité zijn oude niveau kan terugvinden. Hij kan niet alleen sportief iets extra's brengen op Stayen, het is ook een knappe marketingzet. Tchité geeft STVV kleur", ziet Hendrikx alleen maar voordelen.