Liedje van Trompet bij Westerlo duurt niet lang, debuut is wel erg kort

20-11-2015 21:01

Jore Trompet gaan zich zijn debuut bij Westerlo nog lang herinneren. Op de zestiende speeldag van de Jupiler Pro League kreeg hij zijn eerste minuten tegen AA Gent, maar veel speeltijd vezamelde Trompet niet. Na 26 minuten kreeg hij al rood.

Trompet kwam tijdens de zomer over van Lokeren. Bij Westerlo speelde hij tot vrijdagavond nog geen enkele minuut. In de Ghelamco Arena mocht Trompet starten van Harm van Veldhoven. Helaas voor de middenvelder ging het helemaal mis.

Na amper 12 minuten liep hij al tegen geel aan. Goed een kwartier later maakte Trompet zijn tweede 'zware' overtreding van de partij en de scheidsrechter twijfelde niet. Hij gaf Trompet zijn tweede gele kaart en daarna natuurlijk ook rood.

Toen Trompet van het veld moest in de 26 minuut stond Westerlo al 2-0 achter. Kalifa Coulibaly en Brecht Dejaeghere scoorden voor de thuisploeg.