Pirlo geeft 'oké' voor acht potjes en twee miljoen euro; mogelijk ook Ronaldinho

Pirlo geeft 'oké' voor acht potjes en twee miljoen euro; mogelijk ook Ronaldinho

19-11-2015 17:48

Antalyaspor is niet alleen bezig met de verrassende komst van Andrea Pirlo. Volgens voorzitter Gultekin Gencer zijn er ook gesprekken met Ronaldinho gaande. Beide topspelers zitten in de herfst van hun carrière en zouden tijdens de winterstop in de Amerikaanse MLS tijdelijk naar Turkije verkassen.

De Turkse club heeft Pirlo benaderd om acht wedstrijden te komen spelen tijdens de onderbreking in de Major League Soccer in de Verenigde Staten. De Italiaanse vedette zou daar een slordige twee miljoen euro voor opstrijken. "We hebben met zijn zaakwaarnemer gesproken", zegt Gencer. "Ik zie niet in waarom hij ons zou afwijzen. We hebben zijn 'oké' voor de transfer."

Antalyaspor rekent op financiële steun van de lokale overheid. "Volgend jaar hebben we hier de Expo, dus we rekenen op de steun van de stad."

Gencer onthulde daarnaast dat er ook gesproken wordt met de Braziliaanse vedette Ronaldinho. "De onderhandelingen worden voortgezet", aldus de president van Antalyaspor, dat momenteel negende staat in de Turkse competitie.