Ex-Anderlechtspeler staat voor supertransfer naar Premier League

Ex-Anderlechtspeler staat voor supertransfer naar Premier League

18-11-2015 15:03

Lucas Biglia, de ondergewaardeerde ex-kapitein van Anderlecht, gaat volgend jaar in het noorden van Engeland gaan voetballen. Liverpool zou dichtbij een transfer staan van de Argentijnse international.

Dat bericht de Italiaanse sportkrant La Gazetta Dello Sport. Jürgen Klopp, de coach van Liverpool, zou gecharmeerd zijn door de kwaliteiten van Biglia. De huidige kapitein van Lazio Roma is al twee jaar lang de absolute uitblinker bij de Romeinen en aast al langer op een transfer naar een hoger plan. Klopp wou Biglia al toen hij in Dortmund gestationeerd was, maar da Argentijn viel toen te duur uit.

Liverpool is niet de eerste club die de afgelopen weken met Biglia flirtte. Zo was er in september nog sprake van Manchester United, en ook Real Madrid toont al een tijdje interesse. De 29-jarige Argentijn is vooral te vinden voor de Spaanse competitie, al lijkt Liverpool momenteel het concreetst. Lazio Roma zou zo'n 19 miljoen pond, ofte iets meer dan 27 miljoen euro. Een serieus prijskaartje, dus. Wordt ongetwijfeld vervolgd.