Slecht nieuws en heuglijk nieuws voor tweedeklasser SK Lierse

Slecht nieuws en heuglijk nieuws voor tweedeklasser SK Lierse

13-11-2015 10:37

Tweedeklasser SK Lierse zal het mogelijk een tijdje zonder Ayub Masika moeten doen. Tegelijk is er ook goed nieuws voor de Pallieters, want speler Souley Diomande en zijn vriendin zijn de kersverse vader en moeder geworden van een zoontje. 

Lierse miste zijn start van het seizoen in Tweede Klasse compleet. Ondanks een knappe overwinning tegen leider Tubeke van afgelopen weekend, lijkt promotie er niet meer in te zitten voor de geel-zwarten. Lierse zal het ook een een poosje zonder Ayub Masika moeten doen, die een spierblessure opliep en waarschijnlijk de clash met Lommel United zal missen.

Ook over Koen Weuts was er nieuws. Weuts is volledig hersteld en heeft opnieuw aangesloten bij de groep. Dat staat te lezen in Gazet van Antwerpen. Ibrahim El Ansri is op trainingskamp met de U19 van Marokko en keert pas dinsdag terug naar België.

Er was ook nog heuglijk nieuws te melden vanuit het Lierse-kamp, want speler Souley Diomande is papa geworden van een zoontje. Dat laat Lierse weten op hun officiële Facebook-pagina.