'Real Madrid is niet onder de indruk en gaat zich opnieuw melden bij Van Gaal'

'Real Madrid is niet onder de indruk en gaat zich opnieuw melden bij Van Gaal'

13-11-2015 06:59

David De Gea was in de zomer met afstand de meest besproken speler in het geruchtencircuit. Real Madrid tastte uiteindelijk op dramatische wijze mis, maar Manchester United is nog niet van de Spaanse grootmacht af.

De Engelse boulevardkrant The Sun blaast de transfersoap vrijdagochtend nieuw leven in. Real Madrid zou van plan zijn om volgend jaar zomer weer terug te komen voor De Gea, die in september uit het niets zijn contract verlengde tot medio 2019. Dat was het slotakkoord van een onnavolgbare soap, die op de slotdag van de zomerse transferperiode zijn hoogtepunt bereikte.

Het papierwerk rond de transfer van De Gea werd niet op tijd afgerond door Real Madrid en Manchester United, waarna beide topclubs ruzieden over de schuldvraag. Dat blijkt Real nu dus niet te hebben afgeschrikt. The Sun schrijft dat de Madrilenen lange onderhandelingen dit keer niet zien zitten. De club zou denken aan een bod van zestig miljoen euro.

In de tussentijd staat De Gea na een afkoelperiode weer onder de lat op Old Trafford. In Estadio Santiago Bernabéu verdedigt Keylor Navas het doel en de Costa Ricaan maakt veel indruk. Dat lijkt echter niet genoeg te zijn om De Gea in Manchester te houden.