Tweedeklasser bezorgt Belgische landskampioen schaamrood op de wangen

Tweedeklasser bezorgt Belgische landskampioen schaamrood op de wangen

Gepubliceerd: donderdag 12 november 2015 om 23:53do 12-11-2015 om 23:53

Hein Vanhaezebrouck maakte van de interlandbreak gebruik om de jongens die minder aan bod komen te laten spelen. Daarom organiseerde AA Gent een oefenpartij tegen tweedeklasser KMSK Deinze. Dat had het misschien beter niet gedaan. 

AA Gent ging op bezoek bij KMSK Deinze en had waarschijnlijk op een heel andere avond gerekend. De reserveploeg van de landskampioen verloor de partij met 1-0. Toegegeven, bij de Buffalo's ontbraken een heel pak spelers door interlandverplichtingen. Zo verving Brian Vandenbussche titularis Matz Sels in doel. Ook Sven Kums ontbrak natuurlijk, maar was er wel plaats voor Brecht Dejaegere en Yaya Soumahoro. Ook Danjel Milicevic stond aan de aftrap. 

Vanhaezebrouck kon, ondanks de afwezigen, toch een aardig elftal tussen de lijnen brengen. Maar de genomineerde voor de Trofee Raymond Goethals kreeg het vuur niet in zijn ploeg. Kort na de rust kreeg AA Gent een koude douche over zich heen. Jérôme Mezine bracht KMSK Deinze op voorsprong. Een klap waar AA Gent niet meer te boven kwam. Voor de tweedeklasser was deze zege een opsteker. Enkele dagen geleden zette het Dennis Van Wijk aan de kant als coach

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws