Okaka kijkt Rode Duivels in de ogen: De Belgen hebben geluk

Okaka kijkt Rode Duivels in de ogen: "De Belgen hebben geluk"

12-11-2015 12:47

Voor Stefano Okaka zal België - Italië een heel bijzondere wedstrijd zijn. Door zijn goede prestaties in België is hij voor de tweede keer geselecteerd voor zijn nationale ploeg, al maakt hij weinig kans op een basisplaats. Hij weet in ieder geval dat België geen gemakkelijke tegenstander zal zijn.

Okaka is natuurlijk in de wolken met zijn selectie, zeker omdat hij in de Serie A ook vaak verguisd werd. "Ik heb in mijn leven veel slagen moeten incasseren, maar ik ben nooit knock-out gegaan", aldus Okaka in Het Nieuwsblad. "Telkens sta ik weer op. Kijk maar naar hoe ik naar Anderlecht ben getrokken en er mijn kwaliteiten heb kunnen tonen. Bij paars-wit is alles uitzonderlijk goed georganiseerd, is het team sterk en zijn er veel jonge spelers met ervaring. Ik voel me er erg goed." 

Okaka lijkt stiekem toch te hopen dat hij ook speelminuten krijgt. "De coach kijkt louter naar de voetballer die je op dit moment bent. Als je goed bezig bent, speel je. Het zal sowieso wel een moeilijke match worden. De Belgen hebben geluk dat ze veel talentvolle jongeren hebben. Daar plukt hun nationale ploeg de vruchten van", besluit hij.