Invaller Battista schitterde op Schiervelde: Dan heb je er eigenlijk niets aan

Invaller Battista schitterde op Schiervelde: "Dan heb je er eigenlijk niets aan"

10-11-2015 20:12

Patro-speler Marco Battista stond in Roeselare niet in de basis vanwege de gevolgen van een hersenschudding. De flankspeler viel in en maakte na vijf minuten meteen het verschil door een assist af te leveren. De Limburgse club keerde echter met lege handen weer naar huis.

"Het doelpunt waardoor het plots weer spannend werd, maar de gelijkmaker zat er spijtig genoeg niet meer in", stelt Battista in Het Belang van Limburg. "Als je buitenshuis twee keer kunt scoren, moet je eigenlijk altijd minstens één punt mee naar huis nemen."

Battista pakte niet alleen uit met een assist maar kon zijn tegenstander ook een rode kaart aansmeren. Zo bracht hij op amper tien minuten weer spanning in de wedstrijd. "Ja, ik mag niet klagen over mijn invalbeurt. Het werd wel weer spannend, maar het leverde ons geen punten op en dan heb je er eigenlijk niets aan", aldus de flankspeler.

Patro Eisden verloor met 3-2 op Schiervelde. Na dertien wedstrijden blijft de Limburgse mijnclub nog steeds zonder overwinning achter. Patro bezet momenteel de voorlaatste plek met zes punten.