Pozuelo teleurgesteld na nederlaag: We waren beter dan Club Brugge

Pozuelo teleurgesteld na nederlaag: "We waren beter dan Club Brugge"

09-11-2015 12:00

Racing Genk verloor zondag voor de vierde keer op rij, maar toch was er één lichtpuntje voor de Limburgers. De Spanjaard Alejandro Pozuelo liet zien dat hij de nieuwe draaischijf van dit Genk kan worden. De nieuweling was dan ook zeer tevreden over zijn eerste basisplaats

Pozuelo kwam aan met een conditionele achterstand, maar groeit langzaam naar zijn beste vorm toe. Natuurlijk ben ik ontgoocheld na deze nederlaag", aldus Pozuelo in Het Belang Van Limburg "Anderzijds ben ik blij met mijn eerste basisplaats. Het liep vrij goed, ik vond ons beter voetballen dan Club Brugge. Ik kon vaak gebruik maken van de ruimte en enkele keren dreigen. Jammer genoeg ging de keeper goed plat op mijn schot, daar had ik mijn ploeg op voorsprong kunnen brengen."

Een goalgetter is Pozuelo zeker niet, maar de man van de assists kan hij op termijn wel worden.  "Vooral fysiek heb ik flinke stappen gezet, ik heb me heel goed staande kunnen houden op het middenveld. Dit smaakt natuurlijk naar meer, ik zou graag de volgende wedstrijden beslissend zijn voor het team.", kondigt hij nu al aan.