Franse eersteklasser legt dossier van Anderlecht-speler binnenkort weer op tafel

"Franse eersteklasser legt dossier van Anderlecht-speler binnenkort weer op tafel"

09-11-2015 09:45

Waar speelt Guillaume Gillet na de winterstop? Op deze vraag kregen we van de verdediger/middenvelder nog altijd geen duidelijk antwoord. De kans dat hij Anderlecht verlaat, blijft bestaan. Met dank aan SM Caen.

De club uit Laag-Normandië probeerde Gillet de afgelopen zomer al te strikken, maar mislukte toen in haar opzet. De aankomende transferperiode wil Caen een nieuwe poging ondernemen om Gillet terug naar Frankrijk te halen. Dat beweert tenminste het Franse Ouest-France Sports. "De club gaat het dossier van Gillet terug op tafel leggen", klinkt het. 

Vorig seizoen speelde Gillet op huurbasis al in Frankrijk. Toen speelde hij bij Bastia de pannen van het dak. Heel wat Franse clubs wilden hem nadien overnemen, maar kwamen niet tot een akkoord met Anderlecht. Dit seizoen is Gillet terug een basisspeler bij Anderlecht. Dat deed hem ook van stelling veranderen. Aan het begin van het seizoen liet Gillet duidelijk merken weg te willen uit Brussel, maar de laatste weken is hij daarop teruggekomen.