Lokeren-middenvelder blikt vooruit: Sommigen zagen ons al in Tweede

Lokeren-middenvelder blikt vooruit: "Sommigen zagen ons al in Tweede"

07-11-2015 16:51

Na de overwinning van vorige week tegen Racing Genk lijkt de rust iets of wat teruggekeerd bij Sporting Lokeren. Iets of wat, want een overwinning tegen Sint-Truiden zou pas een grote stap voorwaarts zijn. Evariste Ngolok blikt op de website van de club vooruit op de wedstrijd. 

Ondanks een dramatische start van het seizoen, lijkt Georges Leekens Lokeren op de rails te krijgen na de overwinning in Genk. "De trainerswissel was het gespreksonderwerp in de media, maar ik wil daar niet te veel woorden aan vuil maken. Elke trainer heeft zijn filosofie. Als speler moet je daar in meegaan. Pas dan kan je echt successen boeken", aldus de middenvelder. 

Winst tegen Sint-Truiden zou een opsteker zijn voor Lokeren, maar daar denkt Ngolok anders over. "Bij winst kunnen we nog niet rustiger ademhalen, hoor. Als je onderin hangt, dan moet je daar in eerste instantie zo snel mogelijk weg. Ik merkte op dat sommige mensen ons al in Tweede Klasse zagen. Waar je ook staat in het klassement, er is altijd die honger naar meer. Of je nu bovenaan of onderaan staat", besluit Ngolok.