Nieuw aanvallend geweld bij Liverpool: Moet Benteke vrezen voor basisplaats?

Nieuw aanvallend geweld bij Liverpool: Moet Benteke vrezen voor basisplaats?

06-11-2015 18:29

Als we de Duitse pers mogen geloven, krijgen Divock Origi en Christian Benteke er in de winter een geduchte concurrent bij in de aanvalslinie van Liverpool. Niemand minder dan Leverkusen-spits Stefan Kiessling zou de Reds komen versterken in januari. 

Stefan Kiessling is al lang niet meer incontournable bij Bayer Leverkusen, de relatie met coach Robert Schmidt lijkt wat mistig. Het Bayerse publiek begrijpt er niets van, want door zijn strijdershart is Kiessling in geen tijd publiekslieveling geworden bij Leverkusen. De situtatie stemt goaltjesdief Kiessling tot nadenken. 

"Als Stefan niet snel weer spits nummer één wordt, gaan we de situatie na de heenronde evalueren", zegt zijn zaakwaarnemer Ali Bulut. "We zullen met de club rond de tafel zitten en proberen samen tot een oplossing te komen." Lees: Kiessling zou Bayer Leverkusen kunnen verlaten in de winter. 

Stefan Kiessling is natuurlijk geen onbekende in de voetbalwereld, zijn talent staat buiten kijf. Aanbiedingen uit Turkije sloeg hij al af, en ook toen Liverpool zich meldde, stuitte de Engelse topclub op een njet. Toch zou Kiessling, nu Jürgen Klopp de plak zwaait op Anfield Road, een transfer naar Liverpool niet ongenegen zijn. Klopp wilde Kiessling ook al naar Dortmund halen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd, zeggen ze op zo'n moment wel eens.