Groep B: Rooney houdt de drie punten op Old Trafford, PSV fleurt helemaal op

03-11-2015 22:37

Wayne Rooney heeft Manchester United in de slotfase van de wedstrijd nog de overwinning geschonken. De Engelse recordhouder besliste de partij met het enige doelpunt. PSV Eindhoven beleefde een mooie Europese avond na winst tegen Wolfsburg.

PSV Eindhoven - Wolfsburg: 2-0

PSV Eindhoven heeft een uitstekende zaak gedaan in Groep B. De Nederlanders wonnen met 2-0 van Wolfsburg en springen daarmee over de Duitsers naar de tweede plaats in de groep. De fans in Eindhoven kregen een mooie pot voetbal te zien. Jurgen Locadia zorgde voor de kroon op het werk. De Nederlander opende de score voor PSV Eindhoven. Wolfsburg kon tot dan geen vuist maken tegen de kwieke Nederlanders. Maar plots werden de Duitsers toch wakker. Bas Dost probeerde wel gevaarlijk te zijn tegen zijn landgenoten, maar het was uiteindelijk een andere Oranje-speler, Luuk de Jong, die de 2-0 cijfers vastlegde.

Manchester United - CSKA Moskou: 1-0

Louis van Gaal slaakt een zucht van verlichting. De Engelse grootmacht had het wederom moeilijk tegen de stugge Russen. Manchester United beet zijn tanden stuk in een wedstrijd die kansarm was. Pas in de 79ste minuut mochten de fans op Old Trafford vieren. Wayne Rooney verloste de Red Devils met het enige doelpunt van de avond. De spits scoorde zijn 237ste doelpunt voor Manchester United. Marouane Fellaini viel halverwege de tweede helft in, maar de Belgische international liet zich niet echt opvallen.