Anderlecht blijft niet bij de pakken neerzitten: paars-wit gaat transfermarkt op

Anderlecht blijft niet bij de pakken neerzitten: paars-wit gaat transfermarkt op

03-11-2015 12:25

RSC Anderlecht kreeg maandag verschrikkelijk nieuws te horen. De Brusselaars zullen het de komende maanden moeten doen zonder Ivan Obradovic. De linksachter is maar liefst vier tot zes maanden out. Intussen gaat paars-wit al op zoek naar een nieuwe linksback.

Anderlecht wil al anticiperen op een mogelijk lange afwezigheid van Obradovic. Het is al de tweede keer dat de Serviër moet afrekenen met een zware knieblessure. Paars-wit wil dan ook niets aan het toeval overlaten en gaat op zoek naar een nieuwe linksback. Het Laatste Nieuws weet dat de scoutingscel van Anderlecht alvast de opdracht kreeg om op zoek te gaan naar versterking. In de wintermercato kan dan een (tijdelijke) vervanger aangetrokken worden.

Een vervanger is overigens wel dringend nodig. De Brusselaars hebben geen volwaardige back-up in hun rangen en moeten de komende weken al beginnen schuiven. Zo lijkt Olivier Deschacht een optie te zijn op de linksachter, maar die doet het te goed in het centrum van de defensie. Ook Frank Acheampong is een optie, al is de Ghanees meer een flankaanvaller. Fabrice N'Sakala mag dan weer uitkijken naar een nieuwe ploeg.