Beterschap bij Racing Genk nog niet op komst: sterkhouders onzeker

Beterschap bij Racing Genk nog niet op komst: sterkhouders onzeker

03-11-2015 08:15

Het gaat niet goed met Racing Genk. Het verloor in één week tijd drie keer op een rij (tegen Moeskroen-Péruwelz, Oostende en Lokeren) en ziet zo een puike seizoensstart als sneeuw voor de zon verdwijnen. Komende zondagavond volgt de topper op Club Brugge. Daarvoor lijken nu al enkele spelers onzeker.

Eerst het goede nieuws: volgens Het Nieuwsblad is Yoni Buyens herstelt van een hardnekkige buikgriep. De middenvelder was gisteren op de partij. Ook Kumordzi lijkt er stilaan te staan. Hij maakte de voor- en namiddagsessie intensief vol.

Maar dan beginnen de kopzorgen weer voor coach Peter Maes. Hamalainen (sukkelt met de knie), Gorius (net terug na een enkelblessure) en Tshimanga (hoofdblessure) volgen een individueel programma. De drie sterkhouders lijken nog steeds onzeker voor de topper tegen Club Brugge. Maandagmiddag berichtten we al dat Igor de Camargo tijdens een namiddagsessie een spierblessure opliep, hij ging uit voorzorg naar de kant. Ook Zarandia, die pas hersteld was van een meniscusletsel, haakte af op training.