Prachtig: fans verloren club halen alles uit de kast om lieveling terug te zien

Prachtig: fans verloren club halen alles uit de kast om lieveling terug te zien

02-11-2015 16:19
0

Clubliefde bestaat nog anno 2015. De fans van het ter zielen gegane Bergen eren hun helden nog steeds. Eén van de lievelingen van de supporters van de Draken was Tim Matthys. Zij doen er alles aan om hun voormalige aanvoerder aan het werk te zien. 

De supporters van Bergen trokken afgelopen weekend naar KV Mechelen. Zij waren onder de indruk van de sfeer Achter de Kazerne. "Op Mechelen hangt altijd wel een goede sfeer. Het publiek is over het hele land bekend, maar het zal vooral leuk zijn om Tim Matthys aan het werk te zien. De ex-aanvoerder die aanbeden werd bij Bergen", aldus een supporter tegenover RTBF. Matthys speelde tussen 2000 en 2014 voor de Waalse club. 

De aanwezigheid van de Bergense supporters leek Matthys vleugels te geven. De 31-jarige Gentenaar scoorde namelijk in de met 2-0 gewonnen partij tegen Waasland-Beveren. "Ik hoorde voor de wedstrijd dat ze er zouden zijn", zegt een trotse Matthys. "Ik ben dan in mijn kast gedoken om hen een truitje te geven. Een exemplaar uit het laatste seizoen van Bergen in eerste klasse."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie