Ruzie bij Marseille: Batshuayi op de vuist met ploegmaat

Ruzie bij Marseille: Batshuayi op de vuist met ploegmaat

02-11-2015 13:48

Het Marseille van Michy Batshuayi won afgelopen weekend met 0-1 van Nantes, maar staat nog steeds maar op een twaalfde plaats in de Ligue 1. Bij een ploeg die niet draait koken de potjes snel over, en dat weten ze bij Marseille nu ook.

Volgens het Franse 20 Minutes heeft Batshuayi na de wedstrijd tegen Nantes in de kleedkamer namelijk gevochten met zijn ploegmaat Abdelaziz Barrada. De aanleiding van de ruzie en het handgemeen was behoorlijk banaal. Op het einde van de wedstrijd had Batshuayi de bal kunnen geven aan de vrijstaande Barrada, maar hij ging voor eigen succes en de actie mislukte. De Marokkaanse middenvelder nam dat niet en sprak Batshuayi er over aan. Uiteindelijk konden beide kemphanen uit elkaar worden gehaald door een paar medemaats en de staf.

Tijdens het gevecht raakte de muur ook beschadigd, maar gek genoeg beweert Batshuayi dat er nooit een gevecht is geweest. Hij spreekt in de Franse pers over "een klein misverstand, niets ergs". De clubleiding wil uiteraard liever dat beide heren de lippen stijf op mekaar houden, want extra problemen is wel het laatste dat Marseille nu nodig heeft.