Nieuwe aanvaller zorgt voor tweespalt bij de supporters van Lokeren

Nieuwe aanvaller zorgt voor tweespalt bij de supporters van Lokeren

30-10-2015 14:42

Bij Lokeren is het momenteel nog gissen wat nu juist de kwaliteiten zijn van spits Marko Miric. De Serviër kon aanvankelijk niet overtuigen, maar verraste iedereen met twee doelpunten in de twee voorbije wedstrijden. Vrijdagavond krijgt hij tegen KRC Genk een nieuwe kans om iedereen te overtuigen.

De supporters van Lokeren zijn er zelf nog niet uit wat ze van hun spits moeten denken. "Mocht ik een bepalende functie bij Lokeren hebben, ik zou hem onmiddellijk op straat zetten", klonk het bij één supporter in Het Laatste Nieuws. "Van waar komt die zeg? Hij loopt constant te zagen en steekt geen poot uit. Meeverdedigen? Heeft hij nog nooit van gehoord, denk ik."

Een andere supporter heeft dan weer heel wat lof voor Miric. "Ik vind hem niet slecht. Hij schakelt misschien inderdaad niet zo makkelijk om bij balverlies, maar zijn directe tegenstander is nooit klaar met hem. Bovendien is hij kopbalsterk en heeft hij een heel hard schot."

Nieuwe kans

Miric lijkt zich alvast beter in zijn vel te voelen bij Lokeren. Zo kon hij tegen Westerlo én tegen Gent een doelpunt scoren, al was dat niet goed genoeg voor de zege. "Hopelijk lukt het me tegen Genk opnieuw, maar pakken we deze keer wél de zege", klonk het bij Miric na afloop van de wedstrijd tegen Gent.

Tegen Genk krijgt hij door blessureproblemen een nieuwe kans bij Lokeren. Georges Leekens zal het tegen Genk namelijk zonder de geblesseerden Jaja Coelho, Eugene Ansah en Cyriel Dessers moeten doen. Mohammed Ghadir is nog maar net terug uit blessure en Hamdi Harbaoui is nog steeds niet speelgerechtigd. Miric lijkt dus één van de weinige aanvallende opties te zijn.