Spits van Antwerp wacht geduldig op zijn kans: Ik moet klaar staan

Spits van Antwerp wacht geduldig op zijn kans: "Ik moet klaar staan"

29-10-2015 14:57

Antwerp speelt vrijdag de topper bij Lierse. Voor de 22-jarige Jason Adesayna is het wedstrijd om naar uit te kijken. De aanvaller begon zijn carrière bij Lierse, kreeg na omzwervingen een kans bij Antwerp, maar zit nu vooralsnog op de bank.

"Het is toch speciaal om naar Lier terug te keren. Zeker omdat het spelen is tegen de club waar ik debuteerde. Dat is wel al enkele jaren geleden, dus ik hoop nu vooral op een zege voor Antwerp", zegt hij in Het Nieuwsblad. De kans is echter niet groot dat de aanvaller zal spelen, al hoopt hij daar natuurlijk wel op.

"De trainer heeft benadrukt dat hij iedereen nodig heeft. Nu speel ik niet veel, maar de periode waarin de coach me nodig heeft, komt nog wel. Dan moet ik klaar staan om de kansen te benutten."

Nico Binst

De aanvaller is de dupe van de doorbraak van Binst. Al neemt hij dat zijn ploegmaat niet kwalijk. "Dat is zijn verdienste. Nico staat op de juiste plaats en bewijst dat hij een neus voor goals heeft. Ik moet klaarstaan als er iets is met Nico of William (Owusu). Dit is alleen positief voor Antwerp, maar ik hoop nog wel mijn steentje te kunnen bijdragen."