Geen goed weekend voor trainer van Antwerp: Gevaert baalt drie keer

Geen goed weekend voor trainer van Antwerp: Gevaert baalt drie keer

26-10-2015 07:35

Voor David Gevaert was het dit weekend driedubbel balen in Deinze. Ten eerste verloor zijn ploeg punten. Het werd 1-1 na een late gelijkmaker. Ten tweede verloor Antwerp de leidersplaats en ten derde heeft hij ook nog een verleden bij Deinze. Ooit was hij er T2. "We zijn ontgoocheld", klonk het achteraf dan ook niet verwonderlijk.

"Als je vijf minuten voor tijd, op een moment dat je begint te denken dat de buit binnen is, op een stilstaande fase de gelijkmaker moet toestaan, komt dat hard aan. Ik had het vooraf aangestipt: met dit Deinze heb je nooit gedaan. Dat is ook vandaag gebleken. Voor de rust staken wij te weinig tempo in ons spel. Net voor de pauze kwamen we na een knappe actie toch op voorsprong", aldus de trainer van Antwerp in Het Laatste Nieuws.

"Deinze kwam scherp uit de kleedkamer. Naarmate de tweede helft vorderde, kregen we enkele kansen om de wedstrijd met een tweede doelpunt te beslissen. Als je het vergeet af te maken, kan je een probleem krijgen. Deinze dropte twee extra aanvallers in de ploeg en probeerde via centers en hoge ballen gevaar te scheppen. Eén keer met succes. Achteraf gezien is 1-1 een logisch resultaat. Wij hebben buitenshuis al beter gespeeld dan vanavond."