Anderlecht tankt vertrouwen tegen Tottenham: Met dezelfde ambitie naar Tottenham

Anderlecht tankt vertrouwen tegen Tottenham: "Met dezelfde ambitie naar Tottenham"

22-10-2015 22:09

De 2-1 zege van Anderlecht deed duidelijk deugd bij de Anderlecht-spelers en coach Besnik Hasi. Dankzij een prima wedstrijd doen de Brusselaars weer helemaal mee voor een Europese lente. Dennis Praet hoopt iets te rapen in de terugwedstrijd in Londen.

Dennis Praet was zeer opgelucht na de 2-1 overwinning tegen Tottenham. "Dit doet enorm veel deugd, zeker tegen een ploeg als Tottenham. Na de non-match in Qarabag hebben we het rechtgezet. Alles is terug mogelijk in deze groep. We mogen zeker en vast niet te veel onder de indruk zijn in Londen. We weten dat we daar kunnen winnen dus we moeten met dezelfde ambitie naar daar gaan. Ze hebben met een heel sterke ploeg gespeeld en dat geeft toch vertrouwen voor ons", aldus Praet aan Sporza.

Ook Besnik Hasi was tevreden met deze thuiszege: "Dit heeft ons deugd gedaan. De tweede helft hebben we meer druk gezet en met veel meer lef gespeeld. Als we de bal hadden, waren we gevaarlijk. De inbreng van Acheampong was zeer belangrijk daarbij, hij viel echt sterk in", aldus Hasi.