Odoi doet Club Brugge watertanden: Voor zulke ervaringen doe je het

Odoi doet Club Brugge watertanden: "Voor zulke ervaringen doe je het"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2015 om 22:15wo 21-10-2015 om 22:15

Club Brugge mag donderdag de scheve situatie in de Europa League proberen recht te trekken, maar dan moet het wel voorbij Legia Warschau. Blauw-Zwart mag zich aan een helse sfeer verwachten. Dat zegt Denis Odoi in Sport/Voetbalmagazine.

Sporting Lokeren speelde vorig seizoen nog tegen Legia Warschau. Dat is Odoi nog niet vergeten. "Echt vet. Iedereen in de tribunes was gehuld in een wit T-shirt en toen we het veld betraden werd een gigantische tifo ontvouwd. Heel knap. Ik herinner me dat we tijdens het afspelen van de hymne goedkeurend naar elkaar stonden te kijken. Van begin tot eind werd er in koor gezongen door zowat heel het stadion. Ook al zat het niet helemaal vol, dat maakte indruk."

De supporters van Legia Warschau zitten duidelijk in je nek, maar dat moet niet meteen een nadeel vormen voor Club Brugge. "Integendeel, het schenkt je als speler nog meer plezier in het voetballen. Het is een boost. Ik ben er zeker van dat Hans (Vanaken) zijn ploegmaats bij Club wel ingelicht zal hebben. En anders worden die van Club zeker en vast aangenaam verrast. Voor mij persoonlijk was het de mooiste verplaatsing ooit. Samen met de uitwedstrijd van Anderlecht op Bursaspor. Daar was het al van bij de opwarming een helse sfeer. Voor zulke ervaringen doe je het."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws