Anderlechtse jeugd kent volgende tegenstander in prestigieuze UEFA Youth League

Anderlechtse jeugd kent volgende tegenstander in prestigieuze UEFA Youth League

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2015 om 16:19wo 21-10-2015 om 16:19

De U19 van RSC Anderlecht kent zijn volgende tegenstander uin de UEFA Youth League. Het onbekende Servette FC schakelde verrassend Villareal uit na een ware thriller.

RSC Anderlecht maakte vorige week al zonder veel moeite in zijn thuiswedstrijd komaf met tegenstander Brann Bergen door mer 5-0 te winnen. Servette had vanmiddag echter meer moeite met Villareal. De Zwitsers hadden in Spanje met 2-3 gaan winnen en probeerden thuis hun goede uitgangspositie te verzilveren. Dat leek te mislukken tot Patrice Cardoso in de 90e minuut de 1-2 scoorde en Servette zo door meer uitdoelpunten naar de volgende ronde mag.

Servette FC is een Zwitserse club met veel geschiedenis. Vorig jaar werden ze echter voor de tweede keer in tien jaar teruggezet naar de derde divisie door problemen met hun licentie. Daar staan ze nu wel opnieuw los op kop. De prestaties van de jeugd wordt uiteraard met grote ogen gevolgd.

Vorig jaar bereikte Anderlecht in de UEFA Youth League de halve finale waar het werd uitgeschakeld door Shaktar Donetsk.

Poll

Kan RSCA U19 zijn toprestaties van vorig jaar herhalen?

(155 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws