Update: schade valt mee bij Neeskens Kebano, blessure minder erg dan verwacht

Update: schade valt mee bij Neeskens Kebano, blessure minder erg dan verwacht

19-10-2015 15:33

Neeskens Kebano heeft geen ernstig letsel overgehouden aan de blessure die hij opliep in het duel met Waasland-Beveren. De Genkse smaakmaker liet vandaag een scan uitvoeren en die was vrij positief. Hoe lang Kebano out zal zijn, is niet geweten.

Heel Racing Genk hield het hart vast toen Neeskens Kebano een kwartier voor tijd neerging na een botsing. De Genk-speler greep meteen naar de knie en schreeuwde het uit van de pijn. Maar vandaag werd na een scan vastgesteld dat de schade heel goed meevalt bij de ex-Charleroi speler. 

Gisteren kon de speler al steunen op zijn knie. Vandaag was er er zelfs nog beter nieuws: Kebano vergezelde zijn ploegmaats in de uitlooptraining. Niet om zelf te lopen, maar de middenvelder wandelde wat rond. Heel Genk kan dus nu opgelucht ademhalen, want het zal de smaakmaker veel minder lang moeten missen dan eerst verwacht was. De medische staf volgt nu de situatie op van de speler, maar kan dus nog geen exacte datum zeggen wanneer Kebano terug op het voetbalveld zal staan.