Lokeren verliest opnieuw, stoel van Peeters wankelt nog wat harder

17-10-2015 21:49

Is Bob Peeters volgende week nog de trainer van Lokeren? We vrezen voor hem, dat het antwoord negatief is. Op speeldag elf van de Jupiler Pro League verloor zijn Lokeren immers opnieuw. Ditmaal was Oud-Heverlee Leuven te sterk met 1-2.

Yohan Croizet is misschien wel de beul van Peeters geworden. Voor OHL scoorde hij zaterdag twee keer op Daknam. Na amper drie minuten trof de Fransman al raak. Hij kopte raak na de perfecte vrije trap van John Bostock. Twintig minuten voor einde liet Croizet zijn tweede van de avond optekenen. Na een assist van Jordan Remacle schoof Croizet de 0-2 tegen de touwen. De aansluitingstreffer van Ayanda Patosi kwam te laat.

Door de overwinning doet OHL een uitstekende zaak. Op de elfde plaats heeft het nu een kloofje van vier punten geslagen met Lokeren, dat we terugvinden op de voorlaatste plaats met acht punten. Ook de nummer laatst, Standard - dat eerder op zaterdag met 1-2 verloor van Westerlo -, telt amper acht punten.

Voorzitter Roger Lambrecht eiste voor de wedstrijd tegen OHL een overwinning. Die kwam er dus niet, waardoor het einde van Peeters als trainer van Lokeren stilaan in zicht lijkt.