Rode Duivel Divock Origi krijgt 'goed' nieuws te horen bij Liverpool

Rode Duivel Divock Origi krijgt 'goed' nieuws te horen bij Liverpool

15-10-2015 16:13

Jurgen Klopp zit met de handen in het haar na een nieuwe tegenslag in zijn vroege trainerscarrière bij Liverpool. Klopp zag donderdag met Danny Ings een speler zwaar geblesseerd raken op de training. Dat meldt De Telegraaf. De blessure van de aanvaller biedt dan weer mogelijkheden voor onze landgenoot Divock Origi.

Ings kwam afgelopen zomer over van Burnley en scoorde al drie keer voor de Reds. Donderdag liep hij op training een zware kruisbandblessure op. Het is al de tweede speler van Liverpool die deze week zo een blessure oploopt.

Linksback Joe Gomez was hetzelfde lot bezegeld tijdens een interland van de Engelse U21 tegen Kazachstan. In het ergste geval zal Gomez negen maanden buiten strijd zijn. Dat geldt nu ook voor Ings.

Eerder kreeg Klopp te horen dat hij komende zaterdag op het veld van Tottenham nog niet op Christian Benteke kan rekenen. De Rode Duivel is nog niet voldoende hersteld van zijn hamstringblessure. Ook Daniel Sturridge is nog op de weg terug.

Origi krijgt dus waarschijnlijk de kans om zich te bewijzen. De jonge Belg beleefde nog niet veel plezier van zijn transfer naar Engeland en moet zich nu in de gunst van de trainer zien te knokken.