Peeters krijgt eindelijk zijn zin: Lokeren haalt transfervrije spits binnen

Peeters krijgt eindelijk zijn zin: Lokeren haalt transfervrije spits binnen

05-10-2015 19:38

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu werkelijkheid geworden. Jaja Coelho is nu officieel een speler van Sporting Lokeren. De Braziliaan heeft zijn testperiode met succes afgerond en mag nu dromen van meer.

Sudpresse weet dat de nu 29-jarige Coelho een contract heeft getekend voor twee seizoenen. Lokeren snapt dat het een risico neemt, want Coelho heeft de laatste jaren niet veel potten meer gebroken. Toch spreekt Willy Reynders van een mooie opportuniteit. "Coelho is hier nu al drie weken komen testen en dat ging goed. Deze week heeft hij meegedaan is een vriendschappelijke wedstrijd tegen PSV. Ik hoop dat hij in de volgende match tegen Oud-Heverlee Leuven al kan spelen. We blijven op zoek naar extra versterking, maar het scoringsprobleem is nu misschien opgelost. Anders hebben we nog altijd de wintermercato", aldus Reynders.

Lokeren wordt zowaar al de dertiende club voor de Braziliaan: in België speelde hij al eerder voor Westerlo en Racing Genk, verder was hij ook actief in zijn thuisland, Spanje, Turkije, China, Oekraïne en de Verenigde Arabische Emiraten.