Belgische club wil stunten: maakt De Boeck onverwachte comeback?

Belgische club wil stunten: maakt De Boeck onverwachte comeback?

05-10-2015 18:02

Glen De Boeck heeft zich na zijn ontslag bij Waasland-Beveren een tijdje teruggetrokken uit de voetbalwereld, maar de nu 44-jarige trainer staat heel dicht bij een nieuwe uitdaging. Hij zou namelijk in derde afdeling aan de slag gaan.

Het Nieuwsblad weet dat derdeklasser Rupel-Boom verregaande interesse heeft in De Boeck, de ex-speler van Anderlecht heeft wel oren naar hun voorstel. Rupel-Boom ontsloeg vorige week trainer Serge Van Den Stock, die amper vijf punten haalde in de eerste negen wedstrijden. De Boeck, die zelf een jeugdproduct is van de Antwerpse club, moet het tij nu snel doen keren.

Voor De Boeck is dit natuurlijk een stevige stap terug. De coach maakte als hoofdtrainer meteen furore bij Cercle Brugge, maar daarna ging hij verschillende keren de mist in. Bij Beerschot, VVV Venlo en Waasland-Beveren liep het voor geen meter, waardoor De Boeck in oktober 2013 stopte als trainer. Nu heeft hij zijn passie terug opgepikt en kan hij terug beginnen timmeren aan de weg. De club heeft wel nog niet officieel bekendgemaakt dat De Boeck de nieuwe trainer wordt.