'Ronaldo is sterker dan Messi, hopelijk kunnen we hem snel hierheen halen'

'Ronaldo is sterker dan Messi, hopelijk kunnen we hem snel hierheen halen'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2015 om 18:29do 01-10-2015 om 18:29

Cristiano Ronaldo laat over een jaar de Europese velden achter zich en maakt de overstap naar Orlando City SC. Althans, daar zet Augusto Da Silva volle bak op in.

De steenrijke eigenaar van de Amerikaanse club hoopt Ronaldo te kunnen verleiden tot een transfer. "Hopelijk kunnen we hem snel volgend jaar hierheen halen", verklaart Da Silva in gesprek met ESPN over de supervedette van Real Madrid. "We weten allemaal dat Ronaldo op een dag naar de Verenigde Staten wil vertrekken en dat vergroot natuurlijk onze kansen."

Op de vraag of hij niet liever Lionel Messi oppikt bij FC Barcelona, reageert Da Silva afwijzend. "Ronaldo is fysiek veel sterker. En hij is niet zo marketable als Ronaldo."

Heel veel kans lijkt Orlando niet te maken. De dertigjarige Ronaldo lijkt nog niet klaar in Madrid en ziet het waarschijnlijk nog lang niet zitten om 'af te bouwen' in de Major League Soccer. Orlando slaagde er vorig jaar wel in om met Kaká een grote naam vast te leggen. De Braziliaan werd onlangs beloond voor zijn goede prestaties in Florida met een uitnodiging voor Brazilië.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws