Brugse aanwinst heeft last van heimwee: Ik mis mijn familie

Brugse aanwinst heeft last van heimwee: "Ik mis mijn familie"

01-10-2015 18:15

Met Leandro Pereira heeft Club voorin terug een stevige targetman beet, al blijven de goals van de Braziliaan voorlopig uit. Pereira beleeft in Europa zijn grote droom, maar weg zijn van huis valt wel heel zwaar.

Pereira speelde tot dusver alleen nog maar in zijn thuisland, de grote oversteek is dus niet altijd even gemakkelijk. "Thuis kan ik nu wel Braziliaanse TV-zenders ontvangen, maar ik mis mijn familie. Mijn vrouw is hier net aangekomen, maar ik hoop ook dat mijn moeder hier snel op vakantie komt", aldus Pereira in Het Belang Van Limburg.

Pereira heeft voorlopig wel een aandenken aan zijn familie. "Kijk naar mijn tattoos. De namen van mijn ouders en van mijn broer staan op mijn vingers, en op mijn nek naast al mijn andere tattoos. Zo zijn ze altijd bij mij", maakt Pereira zich sterk. Helaas voor Pereira is hij het wel al een beetje gewoon om zijn familie te missen: al op zijn twaalfde werd hij van de straat geplukt door de profclub Ferroviaria, sindsdien staat zijn hele leven in het teken van voetbal.