Schorsing Juventus valt niet lekker: Hij was niet dronken, we zijn geen idioten

Schorsing Juventus valt niet lekker: "Hij was niet dronken, we zijn geen idioten"

30-09-2015 13:38

In het kamp van Martin Caceres begrijpt men niet waarom Juventus de verdediger uit de selectie heeft gezet. Caceres crashte maandagavond met zijn Ferrari, omdat hij dronken achter stuur zat. Dat laatste wordt nu echter ontkend.

"Caceres had een diner met vrienden en er werd wat champagne gedronken", zegt zaakwaarnemer Daniel Fonseca tegen Sky Italia. Vervolgens reed de Uruguayaan richting huis, totdat hij zijn Ferrari aan gort reed. Bij de alcoholtest bleek vervolgens dat hij te veel had gedronken.

"Maar daar is slechts één glas voor nodig", countert de vertegenwoordiger. "Martin was niet dronken en iedereen die hem kent zal dat bevestigen. Dat gezegd hebbende, heeft hij wel een fout gemaakt. Hij had een taxi moeten pakken. Gaat hij zijn excuses aanbieden? Hij is uiteraard teleurgesteld. Maar we zijn geen idioten en de zaak hoort hier te stoppen."

Men vindt de schorsing van Juventus dan ook enigszins overtrokken. "We waren er duidelijk door verrast, maar de club heeft er het recht toe. Martin zal deze fout niet nog eens maken en zich voor Juventus inzetten zoals hij al jaren doet", besluit Fonseca.