Doe geen moeite meer: slag om Vlaanderen nu al volledig uitverkocht

Doe geen moeite meer: slag om Vlaanderen nu al volledig uitverkocht

25-09-2015 21:09

Op de tiende speeldag staat de slag om Vlaanderen gepland. Op zondag 10 oktober ontvangt AA Gent in de Ghelamco Arena Club Brugge. De wedstrijd is nu al volledig uitverkocht. 

Donderdag werd het laatste ticket verkocht voor het duel tussen Club Brugge en AA Gent. De topaffiche zal dus andermaal in een vol huis afgewerkt worden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het duel is een herhaling van de Supercup in juli. Toen haalde de landskampioen het met het kleinste verschil van de bekerwinnaar. Het was het begin van een dramatische reeks wedstrijden op verplaatsing voor Blauw-Zwart. Pas woensdag kon het zijn eerste officiële uitwedstrijd van het seizoen winnen, tegen tweedeklasser Patro-Eisden. Gent daarintegen verloor nog geen enkele officiële wedstrijd dit seizoen.  

Gent-supporters die de verplaatsing naar Lyon willen meemaken voor het Champions League-duel, zijn er eveneens aan voor de moeite. Alle 360 tickets voor de Gent-supporters in het Stade Gerland zijn de deur uit. Voor de verplaatsing naar Valencia zijn er nog een heel beperkt aantal tickets over.