Einde carrière voor Standardman? We weten niet eens waar hij zit

Einde carrière voor Standardman? "We weten niet eens waar hij zit"

24-09-2015 21:42

Zelfs eind september zijn er nog koopjes te doen op de transfermarkt, al gaat het dan natuurlijk wel om gratis spelers. Eén van die spelers nog niet onder contract ligt is Eiji Kawashima, nochtans een Japanse international.

Kawashima mocht deze zomer opkrassen bij Standard, waar Yohann Thuram nu de eerste doelman is. Er werd verwacht dat de 32-jarige doelman snel aan een nieuwe ploeg zou raken, maar dat verloopt moeizamer dan gedacht. In juni speelde hij ook nog voor zijn nationale ploeg tegen Singapore, maar correspondente Marinko Matsue van Kyodo News ziet zijn toekomst somber in. "Hij is al 32 en de nationale ploeg wordt volop verjongd. Bovendien waren zijn prestaties in de laatste interlands niet overtuigend", meldt ze aan Sport/Voetbalmagazine.

Het helpt ook niet echt dat niemand goed weet waar Kawashima eigenlijk zit. "Hij beantwoordt de telefoon niet meer, reageert niet op mails en post niets meer op zijn website. We weten niet eens of hij momenteel in Europa zit of in Japan". Ook zijn management is momenteel niet te bereiken. Beëindigt Kawashima zijn carrière via de achterpoort?