Tel Aviv trekt mondeling akkoord met Been weer in: Ik weet niet of ik iets kan doen

Tel Aviv trekt mondeling akkoord met Been weer in: "Ik weet niet of ik iets kan doen"

24-09-2015 19:06

Mario Been gaat dan toch niet aan de slag bij Hapoel Tel Aviv. Dat vertelde de Nederlander in een gesprek met Fox Sports. De trainer had een mondeling akkoord met de Israëlische club, maar die trok uiteindelijk toch het voorstel in.

Hapoel Tel Aviv kiest ervoor om met assistent-trainer Walid Badir, de rechterhand van de eerder ontslagen César Mediondo, verder te gaan. Been blijft zelf met vraagtekens achter. "Ik snap er niks van", stelde hij bij Fox Sports.

"Of ik er werk van ga maken? Ik weet niet of dat mogelijk is. We hadden een mondelinge overeenkomst, alles stond op papier, we hebben elkaar zelfs omarmd. Maar als je al zo moet beginnen, de mensen zo onbetrouwbaar zijn, heb ik daar weinig vertrouwen in", aldus de voormalige trainer van Racing Genk en Feyenoord.

Been won met Genk de Beker van België, door in de finale Cercle Brugge met 2-0 te verslaan. Onder Been bleef Genk in de Champions League thuis ongeslagen tegen Chelsea, Valencia en Leverkusen en overwinterden de Limburgers twee keer in de Europa League.