Rode Duivel ziet Drogba opnieuw schitteren, maar moet zelf uiteindelijk afdruipen

24-09-2015 18:53

Laurent Ciman heeft zijn club Montréal Impact donderdag de drie punten zien veroveren. De voormalige verdediger van Standard droeg de aanvoerdersband tegen Chicago Fire maar werd in het slot van de wedstrijd uitgesloten.

Aanvoerder Ciman stond centraal in de verdediging bij Montréal en slikte na 58 minuten zijn eerste gele kaart. Op dat moment stond het 1-1 en had Didier Drogba zijn vijfde doelpunt in evenveel wedstrijden gescoord voor de Canadese club uit de MLS. In de toegevoegde tijd liep Ciman tegen een tweede gele kaart aan.

Ondertussen had Andres Romero in de 76e minuut voor de 2-1 gezorgd. Montréal staat momenteel op een zesde plek in de Eastern Conference, voldoende om zich te plaatsen voor de play-offs. Bovendien speelde de club twee wedstrijden minder dan een aantal concurrenten.