Straffe transfer op til: oude bekende van Club naar Manchester City?

Straffe transfer op til: oude bekende van Club naar Manchester City?

21-09-2015 21:44

Afgelopen zomer berichtten we nog dat Club Brugge interesse had in de Pool Karol Linetty, een kwikzilvere spelmaker. Die transfer sprong op het laatste moment af, maar Linetty heeft nog een paar heel andere opties. Zelfs Manchester City zou nu voor hem in de dans springen.

De club van Vincent Kompany denkt er sterk aan om in de winter een bod te doen op Linetty. De scouts van City werden recent nog op de tribunes gespot voor de Europa League-wedstrijd tussen Lech Poznan en het Portugese Belenenses, ze gaven Linetty een positief rapport. De twintigjarige middenvelder lijkt echter vooral een wissel op de toekomst te zijn voor City, want de kloof tussen de Poolse en de Engelse competitie is enorm.

Ook concurrent Tottenham Hotspur zou nog interesse hebben in de diensten van Linetty, die in de vorige transfermercato ij zo na naar Club Brugge was gegaan. De speler zelf was toen akkoord met een overgang, maar Lech Poznan vroeg een te hoge transfersom. Nu ploegen uit grotere competities zich mengen in de strijd lijkt dit een afgesloten hoofdstuk voor Vincent Mannaert en co.