Ex-speler van Lokeren is de bank beu: Ik had er meer van verwacht

Ex-speler van Lokeren is de bank beu: "Ik had er meer van verwacht"

10-09-2015 14:22

Jore Trompet ruilde Lokeren voor Westerlo om speelminuten te krijgen, maar na zes speeldagen heeft de middenvelder nog steeds geen enkele minuut gespeeld. De jongeling beseft dat de concurrentie bij de Kemphanen groot is, al had hij er wel meer van verwacht.

"Het voelt niet goed", is Trompet duidelijk in Gazet van Antwerpen. "Na vijf jaar in de eerste ploeg van Lokeren was het aanpassen. Alles is hier nieuw. Een nieuwe ploeg, een nieuw systeem en een nieuwe trainer. Daar had ik het wel moeilijk mee. Toch had ik er meer van verwacht."

"Ik heb met de trainer al gesproken over mijn situatie en op dit moment is er nog geen probleem. Ik ben er zeker van dat ik binnenkort mijn kans wel zal krijgen. Misschien dat hij na de mindere prestatie tegen Anderlecht en de vijftiende plaats wel een paar wijzigingen doorvoert. Als hij me nodig heeft, dan ben ik er klaar voor."

Geen spijt

Veel spijt heeft hij nog niet van zijn keuze voor Westerlo. Al had de middenvelder misschien wel al wat meer kansen kunnen krijgen bij Lokeren onder Bob Peeters. "Zeker niet", besluit de middenvelder. "Het was echt wel tijd voor iets nieuws. Mijn aanpassingsperiode hier ligt nu achter de rug en de vorm is goed. Mijn tijd komt nog wel."