Club Brugge zoekt versterking: Blauw-Zwart ziet miljoenenbod geweigerd worden

Club Brugge zoekt versterking: Blauw-Zwart ziet miljoenenbod geweigerd worden

06-09-2015 18:42

Bij Club Brugge lijken ze nog steeds op zoek naar een nieuwe verdediger. Door de twijfels omtrent de beschikbaarheid van Bjorn Engels en het aankomende vertrek van Oscar Duarte maken ze in Brugge werk van een nieuwe defensieve optie. Yonathan Cabral was alvast één van de spelers op het lijstje.

Volgens een Argentijnse journalist deed Club Brugge voor het sluiten van de transfermarkt nog een serieus bod op Yonathan Cabral, een Argentijse verdediger van Racing. Het bod lag om en nabij de drie miljoen euro, maar werd uiteindelijk geweigerd door zijn club. Cabral is een 23-jarige Argentijn die vorig seizoen debuteerde voor Racing Club, de kampioen van Argentinië. In totaal heeft hij al veertig wedstrijden achter de rug voor de club, daarin kon hij één keer scoren.

Bij Club Brugge lijken ze dus nog wel steeds op zoek te zijn naar een nieuwe verdediger. Jean-Charles Castelletto werd bij Auxerre gehaald, maar lijkt vooral gezien te worden als een optie op het middenveld. Of Blauw-Zwart nog een nieuw bod zal indienen op Cabral is nog onduidelijk.